Vše ohledně kategorie serverů: Call of Duty

Re: Call of Duty servery - nápady!

Příspěvekod Twixxak » 12 bře 2014, 16:25

RickCOD píše:Já si dával žádost, vše jsem splňoval kromě toho, že jsem měl v minulosti jeden ban za cheating na Non-steamu ;)

Cheatery GS nepodporuje.
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 12 bře 2014, 16:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Bezimienni » 15 bře 2014, 07:15

RickCOD píše:Já si dával žádost, vše jsem splňoval kromě toho, že jsem měl v minulosti jeden ban za cheating na Non-steamu ;)

Are you kidding me? :D
Bezimienni
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod FlashbangXD » 15 bře 2014, 14:11

Pridat ninja class maskování k začatku je to snad ninja ne ? a možnost koupi granátů pro NOVIP
AsassinGamerCZ :)
E-VIP ZombieBlood2
Obrázek
FlashbangXD
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod blackgord » 21 bře 2014, 02:22

Twixxak píše:

Cheatery GS nepodporuje.

většina adminu na GS ma někde starej ban nebo aspoň použivali WH .. tak ticho twixxiku ..
blackgord
Amatér
Amatér

Příspěvekod RickCOD » 21 bře 2014, 11:23

Zuz, u tebe se divim, ze jeste vubec navstevujes forum GS :D
RickCOD
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod blackgord » 25 bře 2014, 23:39

RickCOD píše:Zuz, u tebe se divim, ze jeste vubec navstevujes forum GS :D

tak čas od času se tady taky stavim podivat jak ubohý je GS a jestli bude mít čas na ten update slibovanej, docela bych si tam i na chvilku potom zahrala, ale když na to kašlou, pamatuju jak dřiv bylo plno na serveru pořád .. xD
blackgord
Amatér
Amatér

Příspěvekod RickCOD » 26 bře 2014, 14:37

je skoro duben a update měl být v Unoru :DD jak tady zmińoval už HLSA :D či co :D... ale o nich to není.... je to celé o vedení.... ty nezajímaj hráči codka :D... Ja na cod zkončil třeba a začal jsem ctf mod a zjistil jsem, že jsem se na codku nic nenaučil :D vubec reflexy nic.... a ted jak příjdu občas na codko tak si s lvl 1 davam 50tky :P ... ale fakt CTF mi pomohlo :D a dokonce turnajujem už 2. rokem :D klan Tf0 jede pořád :D ! Jinak ahoj Zuzo :D
RickCOD
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Diesko » 05 dub 2014, 11:12

Kdyby se sem napsal nějaký tutoriál, tak by si to lidi mohli přečíst a třeba by je to mohlo bavit. Já bych to hrál, ale v módu se nevyznám tak co bych tam dělal? :D
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Bohdan225 » 17 dub 2014, 12:13

DiEs píše:Kdyby se sem napsal nějaký tutoriál, tak by si to lidi mohli přečíst a třeba by je to mohlo bavit. Já bych to hrál, ale v módu se nevyznám tak co bych tam dělal? :D

Pokial tam nemaš vip/evip tak tam ani nechoď :-) Dôvod?

Pozri si vyhody už len VIP :D Ja osobne tam mam aspoň to evipko :D :)
PS:Registrace: 22.11.2011
Obrázek
Bohdan225
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod RickCOD » 21 dub 2014, 11:20

ten slibovaný update, co už je slibovaný přes rok a pul,
asi neproběhne co? :)
RickCOD
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod blackgord » 21 dub 2014, 18:20

Bohdan225 píše:
DiEs píše:Kdyby se sem napsal nějaký tutoriál, tak by si to lidi mohli přečíst a třeba by je to mohlo bavit. Já bych to hrál, ale v módu se nevyznám tak co bych tam dělal? :D

Pokial tam nemaš vip/evip tak tam ani nechoď :-) Dôvod?

Pozri si vyhody už len VIP :D Ja osobne tam mam aspoň to evipko :D :)

Problém je ve VIP výhodě vestičky, když máš kevlar a vestu tak máš sníženej dmg kterej dostaneš, to v kombinaci s obranou je hrozný.

http://counterstrike.wikia.com/wiki/Kevlar_%2B_Helmet

Dokud se neopraví to, že se zobrazuje kevlar všem lidem na 100, krom toho, že mam pocit, že ho EVIP classy maj 2x vestičku.
blackgord
Amatér
Amatér

Příspěvekod LukaskOoOff » 21 dub 2014, 22:03

Dobrý deň... mal by som dotaz ktorý sa tíka herného serveru Counter Strike COD 3. ešte dávno keď som hraval na tomto serveri, bola v kolobehu mapa menom de_cod bridge. túto mapu isto pozná široká škála hráčov s COD pretoze mala svoje špecificke znaky ako dlhý most skrz celu mapu kde sa vždy vyšantili Sniperi, ale aj spodne chodby kde si trocha "zakuchali" Commanda. po istom čase som sa navrátil na cod 3 a po dlkšom skusami som zistil ze tato mapa sa tu uz nehráva a dokonca sa nedá ani nominovať. rad by som vedel dvovod s ktoreho bola tato mapa vymazaná ale najme by som privítal keby sa tato mapa navrátila do spektra map hravaných na serveri COD 3. vopred ďakujem za vaše komentáre ktoré budu určite veľmi prospešne a potrebne ku získaniu informací ktore potrebujem kedže sa uchádzam o miesta admina v radách Gamesites. s pozdravom LukaskOo_Off
LukaskOoOff
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Bohdan225 » 23 dub 2014, 11:59

LukaskOoOff píše:Dobrý deň... mal by som dotaz ktorý sa tíka herného serveru Counter Strike COD 3. ešte dávno keď som hraval na tomto serveri, bola v kolobehu mapa menom de_cod bridge. túto mapu isto pozná široká škála hráčov s COD pretoze mala svoje špecificke znaky ako dlhý most skrz celu mapu kde sa vždy vyšantili Sniperi, ale aj spodne chodby kde si trocha "zakuchali" Commanda. po istom čase som sa navrátil na cod 3 a po dlkšom skusami som zistil ze tato mapa sa tu uz nehráva a dokonca sa nedá ani nominovať. rad by som vedel dvovod s ktoreho bola tato mapa vymazaná ale najme by som privítal keby sa tato mapa navrátila do spektra map hravaných na serveri COD 3. vopred ďakujem za vaše komentáre ktoré budu určite veľmi prospešne a potrebne ku získaniu informací ktore potrebujem kedže sa uchádzam o miesta admina v radách Gamesites. s pozdravom LukaskOo_Off

Ahoj pokial som počul spravne tak ta mapa sa odstranila kôli lagom ktore maly wooden pc od nejakych hračov :) Sam by som bol rad keby sa vratila .. :) Ale pri update bude určite nový map pack tak sa snaď najde niečo lepšie a nebudu tam už tie jebnute dustky :) (de_dust,de_dust2 a ich napodobeniny) A + ta mapa by sa určite dala nejak opraviť ale tak čo už :) Je to určite tak ako aj z update :D Rok a pol sľubeny a nič zatial neje :D
Obrázek
Bohdan225
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Perrousek » 05 kvě 2014, 11:13

už jsme psal Dragovi návrh. :) ale napadla mě taková samostatná liga na CoD např. CoD 1 - 6 Klanu , 4 postupujou 1 proti 4 a 2 proti 3 a vítěz tohoto pavouka by hrál proti vítezi v CoD 2 a to samé CoD 3 a CoD 4 :) no a vítěz v ligách by dostal menší odměnu a celkový vítěz prostě vládce všech CoD by dostal slušnou odměnu ;)..doufám že se vám ten nápad líbí protože je potřeba přilákat lidi zase hraje málo lidí CoD :)
My name is PeRRy ! :3
Perrousek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Bohdan225 » 12 kvě 2014, 18:27

Perrousek cod hra malo ľudí len preto lebo vedenie sľubuje update 2 roky a stale update neni :)
Obrázek
Bohdan225
Pokročilý
Pokročilý

PředchozíDalší

Zpět na Call of Duty Servery