Re: Call of Duty servery - nápady!
Já bych snížil rychlost expení a snížil maximální lvl, bo někteří hráči přece jen...... koupí si evip a jsou tam od rána do večera... a pak bum lvl60 proti lvl 1? proti hráči co nemá na csko tolik času a když už prijde si zahrát?
Tk je budto ten zavislák s nim a bere si všechny killy a to pak nebaví nikoho si jen tak běhat po mapě, nebo je proti němu a neustále je mrtvej bo precejen třeba takej Rambo lvl 60....
co si budem povídat.... vše streng/hp a za zabití doplněný zásobník...

Dont RAGE, Play 4 fun
)

-
Pendathron - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Nevím sice, jak to tady vypadá, jestli se na něčem pracuje, nebo jestli je to úplný ignor, ale měl bych pár nápadů.
Přidat itemy - např deagle +dmg / scout+dmg, ... a je mnoho dalších dobrých itemů.
Zrychlit trošku exp i pro hráče bez VIP - protože denně vydím odcházet nasrané hráče, kteří se už na server nevrátí jen proto, že jsou tam VIP lvly 40-50 proti kterým většina hráčů lvl 1 nic neuhrají, proto bych viděl zlepšení, kdyby ten exp byl trošku vyrovnanější nebo aby byly nové class, které se aspoň trochu vyrovnají VIP classam, protože takový sharpshooter je neuvěřitelně pomalý a ani nemrknete a commando nebo Cpt.Price je hned za váma. Vsadím boty na to, že kdyby se změnilo něco, tak budete mít narvané servery tak, že budete muset otevřít dalši 2 nové.
Jak jsem psal PŘIDAT ITEMY a REGULOVAT EXP a máte o 50% více hráčů.
Přidat itemy - např deagle +dmg / scout+dmg, ... a je mnoho dalších dobrých itemů.
Zrychlit trošku exp i pro hráče bez VIP - protože denně vydím odcházet nasrané hráče, kteří se už na server nevrátí jen proto, že jsou tam VIP lvly 40-50 proti kterým většina hráčů lvl 1 nic neuhrají, proto bych viděl zlepšení, kdyby ten exp byl trošku vyrovnanější nebo aby byly nové class, které se aspoň trochu vyrovnají VIP classam, protože takový sharpshooter je neuvěřitelně pomalý a ani nemrknete a commando nebo Cpt.Price je hned za váma. Vsadím boty na to, že kdyby se změnilo něco, tak budete mít narvané servery tak, že budete muset otevřít dalši 2 nové.
Jak jsem psal PŘIDAT ITEMY a REGULOVAT EXP a máte o 50% více hráčů.
_FusS# // #LB
-
Bublis - Amatér
Ahoj, je sice pravda že často odchází ale já když hraju snipera lvl 66 a naběhne na mě fire cca lvl 10 a já ho netrefím na první náboj z AWP tak už ho nemám šanci zabít, pokud to není nějaká lama, prakticky do mě nastřílí 5 raket po 30 dmg + mp5 tak nemám šanci no
Rusher co dodat.. když jde sám ta mě asi nedá ale když jde ještě někdo lvl 20 třeba a já mám od rushera flash tak co mám dělat... náhodně střílet ve flashu
Ale u ostatních class ta hra muc záživná s NOVIP není no... kdyžtak protector.. ale to už málokdo
Ten exp bych nechal tak jak je, každý ví že je to exp server na kteerým musíte být každý den, a někteří hráči to pochopili...
Rusher co dodat.. když jde sám ta mě asi nedá ale když jde ještě někdo lvl 20 třeba a já mám od rushera flash tak co mám dělat... náhodně střílet ve flashu

Ale u ostatních class ta hra muc záživná s NOVIP není no... kdyžtak protector.. ale to už málokdo
Ten exp bych nechal tak jak je, každý ví že je to exp server na kteerým musíte být každý den, a někteří hráči to pochopili...
[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Ako tak pozeram tak tu pišete úplne zbytočne
Podľa mňa sa na toto vysral už aj RadeGast a všetci kto mali na tom robiť ... Cele COD môžete zrušiť ... Ja fakt kurva nechapem prečo nenahodite ten skurveny update čo je na tom tak ťažke .... Vraj je spisany už zopar rokov a stale neni nahodeny? A sľubuje sa 1,5 roka? Vedenie spamätajte sa už ... vy asi nevidite ako vam ta codka upadla? Ah boha toto je v piči ale fakt 

PS:Registrace: 22.11.2011

-
Bohdan225 - Pokročilý
Myslíš si že COD je vždy na první místě? Update se sice slibuje asi 2 roky ale za tu dobu se nahromadilo hodně dalších priorit, a ty jsou na prvním místě.. (Například Bugování SID ADMINŮ)
[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Bohdan225 píše:Ako tak pozeram tak tu pišete úplne zbytočnePodľa mňa sa na toto vysral už aj RadeGast a všetci kto mali na tom robiť ... Cele COD môžete zrušiť ... Ja fakt kurva nechapem prečo nenahodite ten skurveny update čo je na tom tak ťažke .... Vraj je spisany už zopar rokov a stale neni nahodeny? A sľubuje sa 1,5 roka? Vedenie spamätajte sa už ... vy asi nevidite ako vam ta codka upadla? Ah boha toto je v piči ale fakt
si strašně hloupoučký člověk, který evidentně neví co znamená slovo "update". Pro tebe to znamená něco spísané, ale my to musíme vytvořit = sednout si a dělat na tom třeba i stovku hodin. A hned jak ten update vydáme, zcela vysílení tak pak musíme poslouchat podobné kecy od stejných dementů, jako seš ty, jak je update na píču, a že de všecko do háje a další podobný kecy.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:Bohdan225 píše:Ako tak pozeram tak tu pišete úplne zbytočnePodľa mňa sa na toto vysral už aj RadeGast a všetci kto mali na tom robiť ... Cele COD môžete zrušiť ... Ja fakt kurva nechapem prečo nenahodite ten skurveny update čo je na tom tak ťažke .... Vraj je spisany už zopar rokov a stale neni nahodeny? A sľubuje sa 1,5 roka? Vedenie spamätajte sa už ... vy asi nevidite ako vam ta codka upadla? Ah boha toto je v piči ale fakt
si strašně hloupoučký člověk, který evidentně neví co znamená slovo "update". Pro tebe to znamená něco spísané, ale my to musíme vytvořit = sednout si a dělat na tom třeba i stovku hodin. A hned jak ten update vydáme, zcela vysílení tak pak musíme poslouchat podobné kecy od stejných dementů, jako seš ty, jak je update na píču, a že de všecko do háje a další podobný kecy.
Dwandy na toto ti poviem akurat toto... Za ten rok či dve roky ten update by bol hotový asi 25x niekde som počul že už to hotove je dosť dlho ale že ste to tam stale nenahodili... A ten server upada a sami to viete.. + nenadaval by som na ten update z toho dôvodu že by tam bolo ale aspoň niečo nove

-
Bohdan225 - Pokročilý
Bohdan225 píše:Dwandy píše:Bohdan225 píše:Ako tak pozeram tak tu pišete úplne zbytočnePodľa mňa sa na toto vysral už aj RadeGast a všetci kto mali na tom robiť ... Cele COD môžete zrušiť ... Ja fakt kurva nechapem prečo nenahodite ten skurveny update čo je na tom tak ťažke .... Vraj je spisany už zopar rokov a stale neni nahodeny? A sľubuje sa 1,5 roka? Vedenie spamätajte sa už ... vy asi nevidite ako vam ta codka upadla? Ah boha toto je v piči ale fakt
Dwandy na toto ti poviem akurat toto... Za ten rok či dve roky ten update by bol hotový asi 25x niekde som počul že už to hotove je dosť dlho ale že ste to tam stale nenahodili... A ten server upada a sami to viete.. + nenadaval by som na ten update z toho dôvodu že by tam bolo ale aspoň niečo noveKeby ale aspoň jeden zasrany nový skin aj na blbu m4rku .. ja to už riešiť nebudem.. 1.6stku hrať tky už nebudem tak prajem vam veľa šťastia (y)
hezky fotky na profilu na to ze mas 13.
podle me neupada kdykoliv jdu hrat je tam hracu 16 a vic
jdi hrat mario papa
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Frisko píše:Bohdan225 píše:Dwandy píše:Bohdan225 píše:Ako tak pozeram tak tu pišete úplne zbytočnePodľa mňa sa na toto vysral už aj RadeGast a všetci kto mali na tom robiť ... Cele COD môžete zrušiť ... Ja fakt kurva nechapem prečo nenahodite ten skurveny update čo je na tom tak ťažke .... Vraj je spisany už zopar rokov a stale neni nahodeny? A sľubuje sa 1,5 roka? Vedenie spamätajte sa už ... vy asi nevidite ako vam ta codka upadla? Ah boha toto je v piči ale fakt
Dwandy na toto ti poviem akurat toto... Za ten rok či dve roky ten update by bol hotový asi 25x niekde som počul že už to hotove je dosť dlho ale že ste to tam stale nenahodili... A ten server upada a sami to viete.. + nenadaval by som na ten update z toho dôvodu že by tam bolo ale aspoň niečo noveKeby ale aspoň jeden zasrany nový skin aj na blbu m4rku .. ja to už riešiť nebudem.. 1.6stku hrať tky už nebudem tak prajem vam veľa šťastia (y)
podle me neupada kdykoliv jdu hrat je tam hracu 16 a vic
jdi hrat mario papa
Takže oprava je mi 15
Na gamesites je 16 ľudí malo pretože gamesites je asi ten najväčší portal v CZ/SK a možno aj v celej europe tak nehovor že to tam upada

-
Bohdan225 - Pokročilý
Je tam dost hráčů 
Ale je to jeho věc co tam má
kdybych to měl taky tak mi taky budeš toto psát??? o.O
No nic, cod nepotřebujou hned další udpate, stačí tam hrát, kdy chceš a expis se stejně..

Ale je to jeho věc co tam má

No nic, cod nepotřebujou hned další udpate, stačí tam hrát, kdy chceš a expis se stejně..
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Co jsem slyšel, tak v updatu by se hoodně věcí zrušilo, a pořád by se našli dementi co by si stěžovali že to expí pomalu, protože mi to tak bylo řečeno, a jak už psal Dwandy, furt by se zde našel někdo co by si stěžoval jak je to posraný, a že chce nahodit starej mod... protože většina lidí co tam hraje to umí hrát prakticky jen s itemama, a 70% VIP/EVIP Hraje commanda, a s žádnou zbraní to neumí, možná si i pár brainerů všimlo že je nové forum, a to forko se samo neudělalo, a byl k tomu nějaký důvod, a ten update se taky jako vy si myslíte nedělá 20 minut..
Je pravda, že ten update tam sice dlouho není, ale lidi tam nepřestávají hrát kvuli updatům.. nebo tím že není update ale kvůli tomu že je spousta jiných her, a cskaři přechází na Gočko.

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Myslím si že byste to tam mohli hodit, konec konců, všeci se na to těší, a já si osobně myslím že vy jste dostatečně schopni vymyslet, jak zpestřit hru jak VIP hráčům, tak NonVIP hráčům 

Dont RAGE, Play 4 fun
)

-
Pendathron - Kolemjdoucí
Ono je sice skvělé že se na to lidi teší, ale taky si vem že to není jen o tom jo... někdo mi poslal nápad já to tam nahodím dělá se to i 100 hodin a to ani neřeším to když se něco v půlkce posere a pak to má člověk hledat 

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Jako dobre ja to respektuju, jen že se to datum porad pusunuje dal a dal ... puvodně to mělo být už pred rokem
jako neresim to, ja si tam zajdu zahrat tak na hodku, 2 denně, ale už mě taky prestava bavit to samé do kola chce to osvěžní pokud možno co nejdříve
Tak doufám že to stihnete aspon do Ledna 

Dont RAGE, Play 4 fun
)

-
Pendathron - Kolemjdoucí