Re: Call of Duty servery - nápady!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
BarmyHawk píše:Classy - Sniper: Jste šikovní lidé a umíte zamakat, takže by podle mě nebyl moc velký problém dát na primární zbraň awp a na sekundární deagle. Mám bind na automatické přehození na sekundární a primární. Pokud mám awp a dám sekundární, tak mi to dá do ruky glock/usp, což je velmi nevýhodné a často kvůli tomu prohrávám. Zároveň pokud dám plant, tak mi to dá o ruky Scout, což je také nevýhodné a zdržuje to. V kriti cké situaci jsou tyto drobnosti docela rozhodující
- Sharp Shoote: V celku dobrá classa, ale je moc pomalá. Vemte si snipera - 2 pušky, 2 pistole a lítá po mapě jak střelený a sharp shooter má o 1 pistoli méně a je to nejpomalejší classa. Pokud by měl rychlost alespoň jako medic, byla by tento class hratelný.
- Fire SUpport: Také praktický class, ale strašně kazí hru rakety. Hraji snipera a lidi mi nadávaj že když mám awp tak oni masjí rakety. S AWP je ale potřeba skill. Kdežto raketou párkrát vystřelím přes stěnu a š lidi za ní jsou mrtví. Buď snížit dmg, nebo udělat něco na způsob dynamitu u demolitions nebo nevím. Plus když někdo těsně před koncem kola vystřelí raketu na spawn, tak je nové kolo, lidé se respawnou ale taketa letí dále a všechny na spawnu hitne.
- Rusher - Ano, má 2 brokovnice, které jsou lehké, ale podle mě je zbytečné, aby byl až tak rychlý. Je to class, který jde těžko strefit a ještě má 1/3 šanci na oslepení.
- Medic - Snad jen rychlejší healování. Sice se moc nevyužívá, protože lidé mediky nevnímají jakožto léčitele ale jako útočníky, ale pomůže to, když přijde na věc. A Vyhealovat někomu jen 150 hp je dost zdlouhavé.
- Sapper - Miny. Ach ty miny. Je to podle mě svinstvo jako rakety. To že nejsou vidět bych ještě bral, ale pakliže si někdo dá 40 bodů do str a dá tři miny do dveří, tak je nemožné projít.
- Cpt. Price - jedna z nejzákeřnějších classů. Je pouze pro eVIP - 16 xp za kill.. takže má 160 %xp. A taky má 1/3 šanci na respawn. To je o 33% xp více. Takže má 193 % xp. V praxi to znamená, že ten kdo hraje od restartu cpt price se stane velice rychle výrazně silnějšími než ostatní. Tím pádem je silnější a zabíjí více lidí a je ještě silnější a zabíjí ještě více lidí a tak dále. Tím se dostávám k dalšímu bodu. Rozhodně bych respawn když už ho chcete stáhl na alespoň 1/6.
Levely s XP. - Ano, je to RPG server kde je každý jinak silný a musí se postupovat, ale levely jdou s trašně rychle. Já hraji například medika. Udělám si 10 lvl. Ale v té době má někdo s cpt price lvl zhruba 20. A to je znatelný rozdíl. TAkže často umírám, mám málo možností zabít nepřátele a než se dopracuji na lvl 30, tak cpt price už je 81 a je téměř neporazitelný.
Proto bych navrhl protáhnout levely. Na první lvl je 35 xp, na druhý já nevím... 130 na čtvrtý 450 (Pro příklad). Tím natáhnutím myslím to, že na 1 lvl by bylo potřeba např. 70xp, na druhý např 250 a na třetí třeba 720. Lidé by se pomaleji expili a server by byl déle hratelný. Od posledního resetu je to snad 4 měsíce a už jsou tu časté levely nad 50 (najdou se i 81). A to se ještě ani nemluví o resetu.
Update - už asi dva roky sem tam vyjde na povrch zprává o nějakám update COD. Jednou mi jeden admin potvrdil že nějaký update byl, ale pořád se nic nestalo. Já věřím, že ale na tom děláte, ale mojí vírou otřásá, když se nic neděje a vy jen říkáte - všechno bude úžasný, na všem aktivně děláme.
A teď brutálně mojí vírou otřáslo to, že jste udělali nový COD DM server. Z pohledu hráče to je přirovnání, jako kdybych si objednal řízek s bramborem, oni mi přinesli řízek osmažený jen z jedné strany, studenou bramborovou kaši omlovali se a říkali že na všem pracují a v kuchyni by místo toho pekli cukroví a to mi pak naservírovali.
Sniper: to mas celkom dobru pravdu
SS: poznam jedneho admina, ktory mi vravel ze podla neho aj ked je SS pomaly je to vyborna classa, on sa s nou dostal ako 1. nonvip hrac do top15, to ma potesilo. Tak som zacal hravat SS a ked mali VIP hraci okolo 30 lvlov, nemal som problem ich davat, vravel mi ako mam SS vylepsovat. Ked viete hrat ako SS, snipera date - No Problem for ME.
FS: ja by som tomu nic nezavrhoval, ved nech si kazdy vylepsuje ako chce. FS je dost dobra classa, s mp5 je lahke hrat, bohuzal na dialku nie moc, preto su tam raketky
RUSHER: toto ma stve zo vsetkeho najviac,(aj ked ma oslepi ja mam taky skill s awp ze si ho viem predstavit kde je a dam ho

MEDIC: to som s tebou, raz som hral za medica, ked som jednemu tipovi doHEALOVAL 100hp, divil som sa co nebol pri nas nepriatel a nedal nas davno
SAPPER: ja nemozem z toho co ste spravili so sapperom -_-*, to ma nastvalo zo vsetkeho najviac, miny vo dverach pre ktore som vynadal celemu serveru, nadaval na GSko (neberte to ako urazku, ale velmi vela hracov nadava na toho co dava miny do dverach), to uz neni to co bolo predtym, predtym sa to BANOVALO TAKA nechcem povedat co

CPT. PRICE: tuto classu milujem, raz neskoro v noci ked som siel na server tak sa mi bugol

MESKANIE S UPDATE-OM MAL BYT 1.1. 2014 a iné : kedze ja mam 1.1. narodky hrozne som sa nan tesil

Chcel by som tie vecsie lvly ako 30 dat uz aby bolo viac EXP zarabat, aspon o tretinu viac, pretoze po 30 lvl sa pekne kazdy vylepsi a nech si to pekne potom nasetri statocne, aby si nemusel potom setrit ako otrhnuty z retaze, PODLA MNA JE TO velmi dobre, pretoze - nemusite znizovat zarabania EXPov, co niektory hraci toto unesu, niektory sa psychicky zrutia

S tymito navrhmi bude vela hracov suhlasit, hraval som cod tristvrte roka, pozeral som do chatu, riesil problemy, nadaval na hracov spolu s ostatnymi pre zlu hratelnost

TO JE Z MOJEJ STRANY ASI VSETKO!!!!!!!
-
Z3pHyR - Kolemjdoucí
Chcel by som dat este aby hrac mohol mat skiny zbrani ake chce, napr.: ak47 sa mi nepaci ale m4 ano, tak by sa to spravilo dajme tomu:
Skiny Zbrani:
1. M4A1 ZAPNUTE
2. AK47 VYPNUTE
3. AWP ZAPNUTE
4. Deagle VYPNUTE
5. AUG ZAPNUTE
6. GranatyVYPNUTE
Chapete?
mne sa to ako dost vidi, lebo hraci si povedia aha na tomto serveri si mozem dat skiny ake chcem
Viem ze sa daju stiahnut, lebo su ulozene v models, ale ked hracovi sa paci hrat aj za normalnu m4 ale aj COD. Nechcem aby som vam vnucoval tento napad a trval na tom aby bol, je to len navrh.
Skiny Zbrani:
1. M4A1 ZAPNUTE
2. AK47 VYPNUTE
3. AWP ZAPNUTE
4. Deagle VYPNUTE
5. AUG ZAPNUTE
6. GranatyVYPNUTE
Chapete?

-
Z3pHyR - Kolemjdoucí
Tento update je slíbený od roku 2013, makejte 

Dont RAGE, Play 4 fun
)

-
Pendathron - Kolemjdoucí
Na update sa konečne pracuje a môžem Vám prezradiť, že bude vcelku dosť noviniek.
Upravili sme classy tak, aby boli čo najvyrovnanejšie...lvly sa budú ťažšie expiť a mnoho iného (nové classy - 4, nové itemy atď).

Upravili sme classy tak, aby boli čo najvyrovnanejšie...lvly sa budú ťažšie expiť a mnoho iného (nové classy - 4, nové itemy atď).

Admin od 10.07.2010
-
RadeGast - CS 1.6 Admin
Poprosil by som ze aspon do 11 lvlu nech sa dobre expi, tak ako teraz
ale od dalsich lvlov davajte expenie tazsie, lebo kazdy ma rad ked je na zaciatok dobre pripraveny 

-
Z3pHyR - Kolemjdoucí
A este tie classy budu niektore aj za evip?
radsej by som bol keby 2 boli pre nonvip 1 vip a 1 pre evip, hraci s nonvip si (mozno) dokazu classu viac uzit...

-
Z3pHyR - Kolemjdoucí
Tak pockat
myslis teraz tie classy, ci expenie

-
Z3pHyR - Kolemjdoucí
Mapy:
Přidat mapy pro Mw 1 jde votovat jen jednu
Např.
cs_assault nějaký z tichto map
cs_italy
de_aztec
de_weestwood
Prostě nějake mapy
Např.
cs_italy
de_aztec
de_weestwood
Prostě nějake mapy
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
iDeviLeKKK píše:Mapy:
Např.
cs_italy
de_aztec
de_weestwood
Prostě nějake mapy
Je v plánu tam přidávat i nové mapy

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Určitě nějaká nová mapa! Taky bych zase rád uvítal cs_assault_5053 (Pokud o tom někde byl příspěvek, tak se omlouvám).
Dál takový blbý nápad.. Sniper + 1 flash? Prosíím
.
Potom si myslím, že by se hodilo přidat zvuky při "kombokillech", např.: Ultrakill, Godlike, Holy sh*t,..
Dál takový blbý nápad.. Sniper + 1 flash? Prosíím

Potom si myslím, že by se hodilo přidat zvuky při "kombokillech", např.: Ultrakill, Godlike, Holy sh*t,..

Mám neuvěřitelnou touhu plout.. Raději shořet, než vyhasnout! - Kurt Cobain.
Metalhead \m/
Metalhead \m/
-
Arcanek4 - Amatér
Chtěl bych požádat o obnovu informací ohledně itemů a class na serverech Call of Duty.
Tím myslím ve hře, aby lidi věděli co dělá jaká classa a co dělá jakej item.
Pokud zapnu ''popis postavy'' nebo ''popis itemů'' tak mě to přepošle na ''nenalezenou stránku'', kde nic není, teda nevím, zda to tak mám pouze já, nebo ne, pokud ne tak žádám o obnovu těchto informací, což by mohlo pomoct se zorientovat začínajícím hráčům na COD serverech.
ILOVEMUSIC
Tím myslím ve hře, aby lidi věděli co dělá jaká classa a co dělá jakej item.
Pokud zapnu ''popis postavy'' nebo ''popis itemů'' tak mě to přepošle na ''nenalezenou stránku'', kde nic není, teda nevím, zda to tak mám pouze já, nebo ne, pokud ne tak žádám o obnovu těchto informací, což by mohlo pomoct se zorientovat začínajícím hráčům na COD serverech.
ILOVEMUSIC
-
ILOVEMUSIC - Kolemjdoucí
vcým že ste udělalyy cod MW ale jeste by to chtělo další kombinace zbraní
[E-VIP]:
JailBreak #9,
BaseBuilder #3,
Furien #8,
Cal of Duty #3

JailBreak #9,
BaseBuilder #3,
Furien #8,
Cal of Duty #3
- cikula01
- Amatér
Ahoj,velké množství hráčů si ztěžuje na odebrání mapy cs_assault (už nevím jak přesně).
Takže by určitě chtěli mapu vrátit do hry.

Takže by určitě chtěli mapu vrátit do hry.

Since 2015
-
M4RTIN - CS 1.6 Admin