Re: Zombie Servers Update
kironet píše:Dwayne píše:Najprv sa mi to nepacilo ale teraz mi to pride dobre
Klasika
Kdybych tam vrátil původní verzi a zrušil tuhle, tak by bylo taky spousta spousta nadávek. Lidi budou nadávat vždy, nemají rádi změny ani k horšímu, ani k lepšímu.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
čauko len sa chcem opýtať ohľadom madnesu za humana ide o to že ked som minule hral zombie chronic 2 tak som si dal madnes to bolo 1 kolo potom sa začalo 2 kolo a opeť som len tak skusil či sa dá dať madnes a išlo to aj na 2 krát,ale minule ked som hral tak tu už nešlo.Tak len chcem vedieť či sa bude dávať madnes každé kolo alebo iba raz za mapu ! 

admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
Nesmrtku za humana muzes dat 1 za kolo v tom pripade, ze minule kolo zemres(budes nakazeny).
Proste pokud te zombie nakazi, tak dalsi kolo muzes si dat nesmrtku.
Pokud te minule kolo zombie nenakazi, tak ti to vypise hlasku ze nemuzes pouzit nesmrtku.
Pokud te minule kolo zombie nenakazi, tak ti to vypise hlasku ze nemuzes pouzit nesmrtku.

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
kironet píše:Nesmrtku za humana muzes dat 1 za kolo v tom pripade, ze minule kolo zemres(budes nakazeny).
škoda

admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
Roasu1995 píše:kironet píše:Nesmrtku za humana muzes dat 1 za kolo v tom pripade, ze minule kolo zemres(budes nakazeny).
škodamne to šlo aj na 2 krát
Asi sis nevsiml ze jsi minule kolo zemrel.
To tu uz dwandy rikal jak to je, taky jsem to zkousel a neslo to.
Nekdy me to nastvalo, spolehal jsem se na nesmrtku kdyz na me bezel first, a ono nic

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
Climb zombie moze splhat aj po ludoch a pokial je na nejakom prichyteny, tak ho blokuje a hrac nemoze skakat + ma obmedzeny pohyb. Zaroven by som mu znizil HP, popripade urcite spomalil rychlost splhania po stenach. Dalsia taka hnusna vec co sa tyka tohto zm je ta, ze aj po jeho zmrazeni moze pokracovat v splhani a tak sa v podstate nesmrtelny dostat az k humanom. Riesil by som to povolenim utoku na zm pod vplivom granatu frost co by viedlo aj k vyuzitiu frost humana, ktory ma po ruke hned 2 a treba nanho viacej lvl ako na best speed a gravity humanov.
Obcas zahram len na zombie mini, takze toto vsetko je ohladom tychto serverov.
Kedze hraci maju obmedzenu municiu (je potrebne prebijat) a hraju sa prevazne male mapy, tak na mini zombie by som odporucal v plugine zapnut, aby zombie utok posledneho humana nezastavil v behu ako je to u survivora + povolil long jump kazdu cca 10-15 sekundu (ctrl+jump). Je to z toho dovodu, ze aj ked patrite medzi hracov co nekempia, ale su sustavne v pohybe po celej mape, staci aby vas jeden zombie sekol a ked nieste vip s bz, tak nemate sancu sa vymotat. Hracom co kemia by to bolo na prd.
Co sa tyka laserov, zvazte prosim moznost povolit v plugine osobne nastavenie pokladanie min pomocou bindu (bind "x" +setlaser) a ich demontazou (povolit dellaser)
To je vsetko co by som vytkol / upravil. Vdaka za zvazenie a odpoved.
Kedze hraci maju obmedzenu municiu (je potrebne prebijat) a hraju sa prevazne male mapy, tak na mini zombie by som odporucal v plugine zapnut, aby zombie utok posledneho humana nezastavil v behu ako je to u survivora + povolil long jump kazdu cca 10-15 sekundu (ctrl+jump). Je to z toho dovodu, ze aj ked patrite medzi hracov co nekempia, ale su sustavne v pohybe po celej mape, staci aby vas jeden zombie sekol a ked nieste vip s bz, tak nemate sancu sa vymotat. Hracom co kemia by to bolo na prd.
Co sa tyka laserov, zvazte prosim moznost povolit v plugine osobne nastavenie pokladanie min pomocou bindu (bind "x" +setlaser) a ich demontazou (povolit dellaser)
-
DanTo - Amatér
DanTo píše:Climb zombie moze splhat aj po ludoch a pokial je na nejakom prichyteny, tak ho blokuje a hrac nemoze skakat + ma obmedzeny pohyb. Zaroven by som mu znizil HP, popripade urcite spomalil rychlost splhania po stenach. Dalsia taka hnusna vec co sa tyka tohto zm je ta, ze aj po jeho zmrazeni moze pokracovat v splhani a tak sa v podstate nesmrtelny dostat az k humanom. Riesil by som to povolenim utoku na zm pod vplivom granatu frost co by viedlo aj k vyuzitiu frost humana, ktory ma po ruke hned 2 a treba nanho viacej lvl ako na best speed a gravity humanov.
No na climb zombie by som urcite nemenil HP ani nespomalil rychlost splhania po stenach plus humani maju (SG) takzvana Special Gun ktora je len pre EVIP hracou dost učinna 3 az 5 striel a je dead ale samozrelme to zalezi aj od hraca aky je presni

admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
Co sa týka zombie servera Darkness myslim si ze je celkom fajn. Aj je tu dosť priestoru na zmenu a zlepšenie. Mne osobne vadi ze pokial hrač nemá VIP alebo EVIP prakticky si nezahrá (nebolo by zlé zvážiť bodovaci system aspon +5 alebo 10 bodov za kill zombie). A chýba mi tu možnosť čo bývala na starších verziách (tuším 4.3) možnosť kupit nightvision a nadstavovanie granatov (myslim ze boli 3 moznosti normal, potom laser, a senzor pohybu).
-
CharlieHarper - Kolemjdoucí
CharlieHarper píše:Co sa týka zombie servera Darkness myslim si ze je celkom fajn. Aj je tu dosť priestoru na zmenu a zlepšenie. Mne osobne vadi ze pokial hrač nemá VIP alebo EVIP prakticky si nezahrá (nebolo by zlé zvážiť bodovaci system aspon +5 alebo 10 bodov za kill zombie). A chýba mi tu možnosť čo bývala na starších verziách (tuším 4.3) možnosť kupit nightvision a nadstavovanie granatov (myslim ze boli 3 moznosti normal, potom laser, a senzor pohybu).
Darkness funguje tak jako jiné servery - žádné výjimky proto na něm nechystáme. Nicméně, ohledně laser granátů - jsme zásadně proti, jelikož by to velmi ovlivnilo poměr sil ZM/CT.
Body jsou ok
-
Xter - Spamerův sluha
GSG píše:Urobyte upravu že tam date resident evil skin aj pre neVIP
Ne. Tento skin měli vždy hráči vlastnící VIP.

-
Xter - Spamerův sluha
Mne osobne sa tento update nelúbi ten predtým bol lepší aj dosť luďí čo poznám si sťažuje nato
.... A osobne si myslím že zombie sa bez VIP proste hrať nedá 

- mirco
- Kolemjdoucí
mirco píše:.... A osobne si myslím že zombie sa bez VIP proste hrať nedá
Nemáš pravdu. Dokonce bych řekl, že bez VIP a EVIP se hraje ještě lépe. Je to velká výzva pro non-VIP hráče. Znám hned několik hráčů co jsou bez VIP o hodně lepší než "zkušení" hráči s EVIP, takže se prostě hrát dá.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
mirco píše:Mne osobne sa tento update nelúbi ten predtým bol lepší aj dosť luďí čo poznám si sťažuje nato.... A osobne si myslím že zombie sa bez VIP proste hrať nedá
Dřív se hrát bez VIP nedalo, teďka se hrát dá
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
vy len pre VIP davate skiny resident evil dajte teraz co maju vip a evip pre non-VIP ten skin Hunka
HUNK
-
GSG - Zkušený