Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Zombie Servers Update

Příspěvekod Dwandy » 28 říj 2013, 00:35 VIP

kironet píše:
Dwayne píše:Najprv sa mi to nepacilo ale teraz mi to pride dobre :)

Klasika :lol:

Kdybych tam vrátil původní verzi a zrušil tuhle, tak by bylo taky spousta spousta nadávek. Lidi budou nadávat vždy, nemají rádi změny ani k horšímu, ani k lepšímu.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

od Rumcajz » 28 říj 2013, 00:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod FALLEN » 28 říj 2013, 01:39 VIP

čauko len sa chcem opýtať ohľadom madnesu za humana ide o to že ked som minule hral zombie chronic 2 tak som si dal madnes to bolo 1 kolo potom sa začalo 2 kolo a opeť som len tak skusil či sa dá dať madnes a išlo to aj na 2 krát,ale minule ked som hral tak tu už nešlo.Tak len chcem vedieť či sa bude dávať madnes každé kolo alebo iba raz za mapu ! :)
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kironet » 28 říj 2013, 01:43

Nesmrtku za humana muzes dat 1 za kolo v tom pripade, ze minule kolo zemres(budes nakazeny).

Proste pokud te zombie nakazi, tak dalsi kolo muzes si dat nesmrtku.
Pokud te minule kolo zombie nenakazi, tak ti to vypise hlasku ze nemuzes pouzit nesmrtku.
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FALLEN » 28 říj 2013, 01:45 VIP

kironet píše:Nesmrtku za humana muzes dat 1 za kolo v tom pripade, ze minule kolo zemres(budes nakazeny).

Pokud te minule kolo zombie nenakazi, tak ti to vypise hlasku ze nemuzes pouzit nesmrtku.

škoda :D mne to šlo aj na 2 krát :P
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kironet » 28 říj 2013, 01:47

Roasu1995 píše:
kironet píše:Nesmrtku za humana muzes dat 1 za kolo v tom pripade, ze minule kolo zemres(budes nakazeny).

škoda :D mne to šlo aj na 2 krát :P

Asi sis nevsiml ze jsi minule kolo zemrel.
To tu uz dwandy rikal jak to je, taky jsem to zkousel a neslo to.
Nekdy me to nastvalo, spolehal jsem se na nesmrtku kdyz na me bezel first, a ono nic :lol:
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DanTo » 28 říj 2013, 02:00

Climb zombie moze splhat aj po ludoch a pokial je na nejakom prichyteny, tak ho blokuje a hrac nemoze skakat + ma obmedzeny pohyb. Zaroven by som mu znizil HP, popripade urcite spomalil rychlost splhania po stenach. Dalsia taka hnusna vec co sa tyka tohto zm je ta, ze aj po jeho zmrazeni moze pokracovat v splhani a tak sa v podstate nesmrtelny dostat az k humanom. Riesil by som to povolenim utoku na zm pod vplivom granatu frost co by viedlo aj k vyuzitiu frost humana, ktory ma po ruke hned 2 a treba nanho viacej lvl ako na best speed a gravity humanov.

Obcas zahram len na zombie mini, takze toto vsetko je ohladom tychto serverov.

Kedze hraci maju obmedzenu municiu (je potrebne prebijat) a hraju sa prevazne male mapy, tak na mini zombie by som odporucal v plugine zapnut, aby zombie utok posledneho humana nezastavil v behu ako je to u survivora + povolil long jump kazdu cca 10-15 sekundu (ctrl+jump). Je to z toho dovodu, ze aj ked patrite medzi hracov co nekempia, ale su sustavne v pohybe po celej mape, staci aby vas jeden zombie sekol a ked nieste vip s bz, tak nemate sancu sa vymotat. Hracom co kemia by to bolo na prd.

Co sa tyka laserov, zvazte prosim moznost povolit v plugine osobne nastavenie pokladanie min pomocou bindu (bind "x" +setlaser) a ich demontazou (povolit dellaser)

To je vsetko co by som vytkol / upravil. Vdaka za zvazenie a odpoved.
DanTo
Amatér
Amatér

Příspěvekod FALLEN » 28 říj 2013, 02:29 VIP

DanTo píše:Climb zombie moze splhat aj po ludoch a pokial je na nejakom prichyteny, tak ho blokuje a hrac nemoze skakat + ma obmedzeny pohyb. Zaroven by som mu znizil HP, popripade urcite spomalil rychlost splhania po stenach. Dalsia taka hnusna vec co sa tyka tohto zm je ta, ze aj po jeho zmrazeni moze pokracovat v splhani a tak sa v podstate nesmrtelny dostat az k humanom. Riesil by som to povolenim utoku na zm pod vplivom granatu frost co by viedlo aj k vyuzitiu frost humana, ktory ma po ruke hned 2 a treba nanho viacej lvl ako na best speed a gravity humanov.

Obcas zahram len na zombie mini, takze toto vsetko je ohladom tychto serverov.

Kedze hraci maju obmedzenu municiu (je potrebne prebijat) a hraju sa prevazne male mapy, tak na mini zombie by som odporucal v plugine zapnut, aby zombie utok posledneho humana nezastavil v behu ako je to u survivora + povolil long jump kazdu cca 10-15 sekundu (ctrl+jump). Je to z toho dovodu, ze aj ked patrite medzi hracov co nekempia, ale su sustavne v pohybe po celej mape, staci aby vas jeden zombie sekol a ked nieste vip s bz, tak nemate sancu sa vymotat. Hracom co kemia by to bolo na prd.

Co sa tyka laserov, zvazte prosim moznost povolit v plugine osobne nastavenie pokladanie min pomocou bindu (bind "x" +setlaser) a ich demontazou (povolit dellaser)

To je vsetko co by som vytkol / upravil. Vdaka za zvazenie a odpoved.

No na climb zombie by som urcite nemenil HP ani nespomalil rychlost splhania po stenach plus humani maju (SG) takzvana Special Gun ktora je len pre EVIP hracou dost učinna 3 az 5 striel a je dead ale samozrelme to zalezi aj od hraca aky je presni :D a co sa týka toho ked human zmrazi climba tak climb sa stava ako keby nesmrtelnim a to by ste mohli upravit vela krat som bol takto zabity ked hrac ktori kempi somnou ked je velka nakaza zmrazi climba ktori ide na nas aj ked je zmrazeni :D
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod CharlieHarper » 29 říj 2013, 12:53

Co sa týka zombie servera Darkness myslim si ze je celkom fajn. Aj je tu dosť priestoru na zmenu a zlepšenie. Mne osobne vadi ze pokial hrač nemá VIP alebo EVIP prakticky si nezahrá (nebolo by zlé zvážiť bodovaci system aspon +5 alebo 10 bodov za kill zombie). A chýba mi tu možnosť čo bývala na starších verziách (tuším 4.3) možnosť kupit nightvision a nadstavovanie granatov (myslim ze boli 3 moznosti normal, potom laser, a senzor pohybu).
CharlieHarper
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Xter » 29 říj 2013, 13:07

CharlieHarper píše:Co sa týka zombie servera Darkness myslim si ze je celkom fajn. Aj je tu dosť priestoru na zmenu a zlepšenie. Mne osobne vadi ze pokial hrač nemá VIP alebo EVIP prakticky si nezahrá (nebolo by zlé zvážiť bodovaci system aspon +5 alebo 10 bodov za kill zombie). A chýba mi tu možnosť čo bývala na starších verziách (tuším 4.3) možnosť kupit nightvision a nadstavovanie granatov (myslim ze boli 3 moznosti normal, potom laser, a senzor pohybu).

Darkness funguje tak jako jiné servery - žádné výjimky proto na něm nechystáme. Nicméně, ohledně laser granátů - jsme zásadně proti, jelikož by to velmi ovlivnilo poměr sil ZM/CT.
Body jsou ok
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod GSG » 29 říj 2013, 18:40

Urobyte upravu že tam date resident evil skin aj pre neVIP
HUNK
GSG
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Xter » 29 říj 2013, 19:57

GSG píše:Urobyte upravu že tam date resident evil skin aj pre neVIP

Ne. Tento skin měli vždy hráči vlastnící VIP. ;)
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod mirco » 30 říj 2013, 00:51

Mne osobne sa tento update nelúbi ten predtým bol lepší aj dosť luďí čo poznám si sťažuje nato :).... A osobne si myslím že zombie sa bez VIP proste hrať nedá :)
mirco
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Luther » 30 říj 2013, 01:01

mirco píše:.... A osobne si myslím že zombie sa bez VIP proste hrať nedá :)

Nemáš pravdu. Dokonce bych řekl, že bez VIP a EVIP se hraje ještě lépe. Je to velká výzva pro non-VIP hráče. Znám hned několik hráčů co jsou bez VIP o hodně lepší než "zkušení" hráči s EVIP, takže se prostě hrát dá. :D
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dwandy » 30 říj 2013, 02:22 VIP

mirco píše:Mne osobne sa tento update nelúbi ten predtým bol lepší aj dosť luďí čo poznám si sťažuje nato :).... A osobne si myslím že zombie sa bez VIP proste hrať nedá :)

Dřív se hrát bez VIP nedalo, teďka se hrát dá
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod GSG » 30 říj 2013, 09:38

vy len pre VIP davate skiny resident evil dajte teraz co maju vip a evip pre non-VIP ten skin Hunka
HUNK
GSG
Zkušený
Zkušený

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery